Airtime voor Groep ’78 Zingt!

By 22 juli 2019 Nieuws

Voor de trouwe bezoekers van onze concerten is het geen nieuws dat tijdens onze laatste concert een vlucht boven Eindhoven werd geveild. Het heeft even geduurd voordat deze vlucht een feit werd. Er moest rekening worden gehouden met de beschikbaarheid van de piloot en een geschikt vliegtuig moest beschikbaar zijn. Het weer blijft een onvoorspelbare factor, maar op zondag 14 april kwamen alle benodigde factoren bij elkaar en kon de vlucht plaatsvinden. De winnaars worden door het voltallige bestuur van Groep ’78 zingt! verwelkomd. 2 van de gelukkigen wonen in de buurt en zouden het leuk vinden hun huis eens van boven te bezichtigen. Voor even kunnen onze winnaars vanaf een ereplaats de wedstrijd PSV – De Graafschap aanschouwen en met een rondje boven Eindhoven was de vlucht compleet. Een mooie vlucht is het geweest.

Leave a Reply